Απορρίφθηκε και από το ΣτΕ το αίτημα της Β. Σταμάτη να μην ισχύσει η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης και να της δοθεί η δυνατότητα να μην καταβάλλει χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ, που επιβλήθηκε στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων που τέθηκαν για να αποφυλακιστεί προσωρινά.

Το αίτημα της Σταμάτη, που επικαλείται οικονομική αδυναμία καταβολής του ποσού, είχε απορρίψει και το ποινικό δικαστήριο, το οποίο δεν δέχθηκε το επιχείρημά της για μη καταβολή της εγγύησης.

Αν το χρηματικό ποσό δεν καταβληθεί, εντός της Παρασκευής, στο δημόσιο ταμείο εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή ή στο Δρομοκαΐτειο, όπου κρατείτο νοσηλευόμενη.

Η κ. Σταμάτη που έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 12 ετών για την εμπλοκή της στην υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών αποφυλακίστηκε πρόσφατα με βαρύτατους περιοριστικούς όρους.

Πληροφορίες, που μετέδωσε ο ρ/σ ΣΚΑΙ, αναφέρουν ότι μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής οι δικηγόροι της κ. Σταμάτη δήλωναν ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα χρήματα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις