Αιχμές κατά του Γιάννη Πανούση που κατήγγειλε σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατονόμασε με την τρομοκρατία και απειλές κατά της ζωής του, άφησαν μέλη της κυβέρνησης προσερχόμενα στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιείται στον απόηχο του Eurogroup.

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, σε ερώτηση δημοσιογράφων κατά πόσον έχουν βάση οι καταγγελίες Πανούση, δήλωσε: “Γράφει ένα μυθιστόρημα και έχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο”.

Για το ίδια θέμα, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, σημείωσε ότι η πολιτική της άποψη είναι πως αυτές οι καταγγελίες έχουν ενδιαφέρον όταν κάποιος είναι υπουργός. Όταν έχει φύγει από υπουργός, δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες, ανέφερε, για να προσθέσει ότι είναι ζήτημα που θα ερευνήσει η δικαιοσύνη.

“Αστυνομικές ιστορίες”, ήταν το σχόλιο του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα όταν προσερχόμενος στη Βουλή για το υπουργικό συμβούλιο ρωτήθηκε για τις καταγγελίες Πανούση.

Διαβάστε: Διάλογοι στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με μέλος των “Πυρήνων”
Διαβάστε: Τί λέει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλει ο Πανούσης

Διαβάστε επίσης:

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρίσκεται το θέμα των “κόκκινων δανείων” και η προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς. Το υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να απασχολήσουν και τα μέτρα που θα πρέπει να λάβει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους εταίρους.

Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου γίνεται στον απόηχο της συνεδρίασης του Eurogroup, για την οποία η κυβέρνηση δηλώνει ότι επιβεβαιώθηκε το θετικό κλίμα των προηγούμενων ημερών και αναγνωρίστηκε ρητά η πρόοδος στην εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος.

Διαβάστε: Γαλλική πρόταση για προστασία του 65% των χρεωμένων ιδιοκτητών

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις