Κλειστό θα παραμείνει το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή για τη διεξαγωγή του 2ου Athens Santa Run. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από τις 10 το πρωΐ μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Αθήνα βάζει σιγά σιγά τα γιορτινά της και μετά το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την Κυριακή διεξάγεται το 2ο Athens Santa Run. Οι συμμετέχοντες, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες θα διανύσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης για φιλανθρωπικό σκοπό.
Το τίμημα της συμμετοχής είναι στα 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.
Από τις 10 το πρωί έχουν τεθεί σε ισχύ οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την κυκλοφορία να διακόπτεται σταδιακά στις: 
Λ.Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
Παράλληλα, θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων.
Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν τις συγκεκριμένες οδούς και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις