Έκαψαν ζωντανούς την 71χρονη γυναίκα και τον 44χρονο ανιψιό της, οι άγνωστοι δράστες, στο αποτρόπαιο έγκλημα της Αίγινας, την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Οι δράστες χτύπησαν τόσο άγρια τα δύο θύματα, προκειμένου να μάθουν που έκρυβαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, ώστε τους προκάλεσαν συντριπτικά κατάγματα, σχεδόν σε όλο το σώμα τους και στη συνέχεια, ενώ ακόμα ανέπνεαν, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, τους έβαλαν φωτιά.

Παράλληλα, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι δράστες στην προσπάθειά τους να βρουν κρυμμένα χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, έχουν καταστρέψει το εσωτερικό του σπιτιού, όπου διέμεναν η 71χρονη με τον ανιψιό της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην Αίγινα κυκλοφορούσαν φήμες για κρυμμένες λίρες που είχε στην οικία της η άτυχη γυναίκα και για μετρητά που είχε πάρει ο ανιψιός της, μετά την πώληση ενός σπιτιού, πριν από λίγο καιρό.

Οι φήμες αυτές φαίνεται, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι αποτέλεσε το κίνητρο των δραστών για τη φρικτή δολοφονία των δύο ατόμων.

Η αστυνομία εστιάζει τις έρευνές της στο φιλικό περιβάλλον της 71χρονης και του 44χρονου, που, όπως φαίνεται, γνώριζε πολύ καλά για την οικονομική κατάστασή τους. Παράλληλα, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κανείς από τους γείτονες, την ημέρα του φόνου, δεν άκουσε τα σκυλιά που υπήρχαν έξω από το σπίτι των θυμάτων να γαβγίζουν.

Γεγονός, που ενισχύει την άποψη της αστυνομίας ότι οι δράστες ήταν γνωστοί των θυμάτων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις