Το Σάββατο 12/12 συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού Αμερικανού ερμηνευτή και τα δύο ιταλικά εστιατόρια τον τιμούν με live, φαγητό και ποτό.

«Fly me to the moon», «I’ve got you under my skin», «The Lady is a tramp» και άλλα κομμάτια της εποχής που ο Φρανκ Σινάτρα εμφανιζόταν με τον Κάουντ Μπέιζι και τη ζωντανή επιτομή του swing ορχήστρα του θα απολαύσουμε στα δύο «Cosa Nostra» αυτό το Σάββατο 12/12 (στις 9 μ.μ. ).

Την ημέρα που συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τη γέννησή του, στα δύο «μαφιόζικα» αδελφά εστιατόρια στο Μοναστηράκι και στον Πειραιά δύο μπάντες θα ερμηνεύουν αξέχαστα τραγούδια του γνωστού και ως «Τhe Voice» και «Ol’ Blue Eyes» εμβληματικού Αμερικανού ερμηνευτή που αγαπούσε εκτός από τη μουσική τις ωραίες γυναίκες και το ποτό και που, εδώ που τα λέμε, είχε και τις σχέσεις του με τη μαφία.

Ειδικά για τη βραδιά τα «Cosa Nostra» προτείνουν δύο αγαπημένα πιάτα του Sinatra –λιγκουίνι με ψητό μανιτάρι, πεκορίνο, λεμόνι και αβγό και σπαγκέτι με μελιτζάνα, παρμεζάνα, πεκορίνο και σάλτσα ντομάτας– σε ειδικές τιμές (€ 10 και 9 αντίστοιχα ) και Dirty Martinis με € 5.

Πηγή: athinorama.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις