Άλυτο παραμένει το μυστήριο με τον θάνατο δύο ηλικιωμένων αδελφών στην Μακρυκάπα Ευβοίας. Τα δύο αδέλφια βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού τους, με την εκδοχή της δολοφονικής ενέργειας να ήταν αρχικά η επικρατέστερη. Όμως, η ιατροδικαστική έκθεση έρχεται να περιπλέξει την υπόθεση.

Σύμφωνα με το πόρισμα, τα τραύματα που έφεραν
οι δύο ηλικιώμενοι άνδρες στο κεφάλι και στο πρόσωπό τους, δεν ήταν
αυτά που προκάλεσαν το θάνατό τους.

Ο ιατροδικαστής που είχε αναλάβει να εξετάσει τα πτώματα
των δύο νεκρών αδερφών, αποφάνθηκε ότι οι ηλικιωμένοι άνδρες δεν εξέπνευσαν από
εξωτερικούς παράγοντες.

Τόσο το χτύπημα που έφερε ο 83χρονος στο πίσω μέρος του κεφαλιού του όσο
και οι αμυχές που υπήρχαν στο προσωπό του 79χρονου, αν και μπορεί σε
κάποιες περιπτώσεις να αποδεικνύουν σημάδια πάλης, σε καμία περίπτωση
δεν μπορούν να θεωρηθούν «υπεύθυνα» για την πρόκληση του θανάτου τους.

Τώρα, οι διωκτικές αρχές περιμένουν την νεκροψία στα άψυχα σώματα των δύο ηλικιωμένων, προκειμένου να έχουν μια πλήρη εικόνα για τα αίτια του προκάλεσαν τον αιφνίδιο θάνατό τους.

Τα δύο αδέρφια εδώ και χρόνια είχαν αποφασίσει να μείνουν μαζί στο αγρόκτημά τους, που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο έξω από το χωριό Μακρυκάπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να ψάξουν τους χώρους του σπιτιού τους, βρέθηκαν μπροστά σε ένα άσχημο, από πλευράς υγιεινής, περιβάλλον.

Εξετάζονται διάφορα σενάρια

Πλέον, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η δηλητηρίαση, ίσως από την κατάποση κάποιας ουσίας που τους χορήγησαν με τη βία άλλα πρόσωπα.

Παράλληλα, εξετάζουν το ενδεχόμενο τα δύο αδέρφια να έφαγαν ή να ήπιαν κάτι το οποίο να προκάλεσε τη δηλητηρίαση. Ανάμεσα στις εκδοχές για το θάνατο των δύο αδερφών βρίσκεται και αυτή της αυτοκτονίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις