Βαλλιανάτος για Βούλτεψη: Αυτή να ντρέπεται

Βαλλιανάτος για Βούλτεψη: Αυτή να ντρέπεται
“Θα ήθελα να πω στην κυρία Βούλτεψη πως δεν είμαι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να απολογηθώ για ένα φιλί. Εκείνη θα πρέπει να απολογηθεί γιατί η κυβέρνησή της διέσυρε τη χώρα με έναν νόμο περί συμφώνου συμβίωσης που αποκλείει μια μεγάλη μερίδα πολιτών”.

Αυτό δήλωσε ο δημοσιογράφος και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος φιλήθηκε με τον σύντροφό του στο θεωρείο της Βουλής μετά την ψήφιση της επέκτασης του Συμφώνου στα ομόφυλα ζευγάρια – γεγονός που σχολίασε η πρώην υπουργός.

“Εκείνη πρέπει να ντρέπεται γιατί η Ελλάδα ήταν μία ομοφοβική χώρα και να χαίρεται που με την απουσία της η Ελλάδα προχωρά. Καληνύχτα της. Το φιλί αυτό ήταν μια έκφραση σεβασμού, εκτίμησης και αγάπης σε έναν άνθρωπο με τον οποίο πήγαμε στα δικαστήρια και ταλαιπωρηθήκαμε” πρόσθεσε μιλώντας σε εκπομπή του Star.

“Πρέπει να απολογηθώ για ένα φιλί που δόθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα μετά από μια εξαντλητική ημέρα και μετά από 30 χρόνια αγώνων για την κατηγορία αυτή των ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να αγαπιούνται και να φιλιούνται” σημείωσε.