Οι βασικοί άξονες του σχεδιασμού για το πρώτο εξάμηνο του 2016 αναλύθηκαν στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής (Κ.Υ.Σ.ΚΟΙ.Π.) και προγραμματίστηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεσή του, σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης.

Όπως σημειώνεται, κεντρικός στόχος του ΚΥ.Σ.ΚΟΙ.Π. (που συνεδρίασε σε πλήρη σύνθεση υπό τον συντονισμό του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη) για την επόμενη περίοδο είναι να τεθούν οι βάσεις για την ολοκληρωμένη ανασυγκρότηση του Κοινωνικού Κράτους στην Ελλάδα.

Αναφέρεται ακόμη ότι οι επιμέρους πολιτικές που έχουν αποφασιστεί και υλοποιούνται στο πλαίσιο του ΚΥ.Σ.ΚΟΙ.Π. στα πεδία της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Καταπολέμησης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, της Απασχόλησης και της Κοινωνικής Οικονομίας, της Υγείας και της Πρόνοιας, της Παιδείας και του Πολιτισμού, καθώς και όσες θα ακολουθήσουν, εντάσσονται σε μία συνολική στρατηγική για την ανταπόκριση στις πιεστικές κοινωνικές ανάγκες στις σημερινές συνθήκες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις