Επεισοδιακή ήταν η αναχώρηση αεροσκάφους της Aegean την Κυριακή, στην προγραμματισμένη πτήση Α3 928 από Αθήνα προς Τελ Αβίβ.

Ισραηλινοί επιβάτες, που αντιλήφθηκαν ότι μαζί τους θα ταξίδευαν και δύο Παλαιστίνιοι, διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος πριν αναχωρήσει η πτήση.

Το πλήρωμα τότε ζήτησε την παρουσία της Αστυνομίας για να ελεγχθούν ξανά οι δύο Παλαιστίνιοι.

Μετά από επικοινωνία του πληρώματος με την εταιρεία, οι δύο Παλαιστίνιοι αποβιβάστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο, ώστε να αναχωρήσουν με άλλη πτήση την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα.

Οι ισραηλινοί επιβάτες απαίτησαν τότε να γίνει πρόσθετος έλεγχος ασφαλείας σε όλους τους επιβαίνοντες. Το πλήρωμα τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, τους προειδοποίησε ότι όσοι διαμαρτύρονται θα αποβιβαστούν.

Τελικά το αεροσκάφος απογειώθηκε με καθυστέρηση μιάμισης ώρας.

Σε ανακοίνωσή της την Τρίτη η Aegean αναφέρει ότι «πρόκειται για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό, το οποίο έληξε σύντομα, χάρη στη συνεργασία και τη συναινετική διάθεση των δύο επιβατών, στους οποίους προσφέρθηκε η δυνατότητα να ταξιδέψουν με επόμενη πτήση, τα έξοδα της οποίας μαζί με τη διαμονή καλύφθηκαν από την εταιρεία.

Η Aegean λυπάται για το δυσάρεστο περιστατικό που δεν εκφράζει την εταιρεία και ευχαριστεί τους δύο επιβάτες για την κατανόηση και συνεργασία τους».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις