Ένα μενού φουλ μανιταριών σερβίρεται στο εστιατόριο του Χαλανδρίου για δύο Τετάρτες, στις 13 και στις 20/1. Το καλόγουστο εστιατόριο του Χαλανδρίου μπήκε στο 2016 με ανανεωμένο μενού.

Εκτός όμως από τα έξι καινούργια πιάτα που προστέθηκαν στο ρεπερτόριό του, ο Αλέξανδρος Κοσσυβάκης έχει να σας προτείνει κι ένα set menu πέντε πιάτων (€ 30 το άτομο ) εστιασμένο στα μανιτάρια.

Θα σερβιριστεί στο «Chefi the Restaurant» για δύο Τετάρτες, στις 13 και στις 20/1, από τις 8 μ.μ., και θα περιλαμβάνει καπουτσίνο μανιταριών, γιουβέτσι μανιταριών με κροκάν πανσέτας και θυμάρι, πορτομπέλο μπέργκερ, μοσχαράκι γάλακτος ταρτούφο με μαυροδάφνη και πολέντα, με την τρούφα να επιστρέφει και στο γλυκό για να αρωματίσει τη λευκή σοκολάτα σε ένα φοντάν σοκολάτα με εσπρέσο και ζεστή καραμέλα.

Πηγή: athinorama.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις