Καλοί οι λαχανοντολμάδες και το παστίτσιο, αλλά θέλετε να πάτε τη μαγειρική σας ένα –και παραπάνω- βήματα παραπέρα; Σας έχουμε το κατάλληλο σεμινάριο γι’ αυτό.

Μάθετε τις τεχνικές της μοριακής και τις εφαρμογές της δημιουργικής κουζίνας, σε ένα σεμινάριο 3 ωρών, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δημιουργήσουν πιάτα σύγχρονης δημιουργικής κουζίνας, μέσα από τις τεχνικές που θα παρακολουθήσουν.

Αν ενδιαφέρεστε να δείτε την κουζίνα και τη μαγειρική με άλλο μάτι, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Το σεμινάριο θα γίνει στο χώρο του ucook.gr και ο εισηγητής είναι ο διεθνώς αναγνωρισμένος σεφ Σταμάτης Τσίλιας, ο οποίος έχει διακριθεί στο διαγωνισμό μαγειρικής στην έκθεση της HO.RE.CA. με χρυσό μετάλλιο και έχει ως στόχο του να αναδείξει την ελληνική κουζίνα σε όλες τις μορφές της, όπως και τα ελληνικά προϊόντα. Σήμερα είναι Executive Chef στο Premier Bansko Hotel της Βουλγαρίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου από τις 17.00 έως τις 20.00, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 80€+ΦΠΑ (98,40€) ανά άτομο. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης. Για να κατοχυρώσετε τη θέση σας θα πρέπει να έχει προπληρωθεί μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ενώ αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε, θα πρέπει να ενημερώσετε και για τυχόν αλλεργίες που μπορεί να έχετε.

Πληροφορίες: ucook.gr, Μαρωνείας 12, Νίκαια, 210 5622004, δηλώσεις συμμετοχής από Δευτ. έως Παρ. 10.00-17.00 στο τηλέφωνο ή με αποστολή mail στο [email protected], https://www.facebook.com/ucookhellas/, https://www.facebook.com/events/122938508084668/

Πηγή: clickatlife.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις