Βίντεο από κύκλωμα ασφαλείας που είναι πιθανό να δείχνει τον 33χρονο Κλοντ Λέσι που φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του στη Χαλκιδική και να απήγαγε τον 4χρονο γιο τους, φέρνει στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, υποστηρίζοντας πως είναι πολλές οι μαρτυρίες ότι ίσως βρίσκονται στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν περίπου 100 μαρτυρίες ότι τους είδαν στην Αθήνα και πως έχουν ερευνηθεί οι περισσότερες από αυτές ωστόσο δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο επ’ αυτού. Το βίντεο, σύμφωνα με τον Alpha, δεν έχει ερευνηθεί ακόμη, αλλά θα μπει στο μικροσκόπιο των αρχών επίσης.

Στο μεταξύ, αστυνομικά μπλόκα στους δρόμους που οδηγούν στα σύνορα με την Αλβανία, έχουν στηθεί στην Πρέβεζα και την Θεσπρωτία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Στην επιχείρηση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συμμετέχει και το Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας, άνδρες του οποίου πραγματοποιούν ελέγχους στα πλοία για Ιταλία, ενώ μέχρι τα ξημερώματα που ξεκίνησε η απεργία της ΠΝΟ, έκαναν έρευνες και στα καράβια για την Κέρκυρα.

Παράλληλα, κλιμάκια λιμενικών, κάνουν έρευνες και στις ηπειρωτικές ακτές για το ενδεχόμενο διαφυγής του Λέσι με σκάφος προς την πατρίδα του.

Ο καταζητούμενος, φέρεται να ζήτησε βοήθεια από κάποιον γνωστό του που εργάζεται στην περιοχή της Πρέβεζας για να φτάσει στην Αλβανία. Η πληροφορία, χθες το απόγευμα έφτασε στην Αστυνομία και αμέσως στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Ρεπορτάζ του Alpha


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις