Στη ΜΕΘ του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση το εφτάχρονο κορίτσι που τραυματίστηκε βαριά μετά την επίθεση που δέχτηκε με τσεκούρι από 30χρονο Ρουμάνο στο Λάππα Αχαΐας.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, δεν έχει διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο, ωστόσο οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του και αναμένουν τα δύο επόμενα 24ωρα για να οδηγηθούν σε περισσότερο σαφή συμπεράσματα για την έκβαση.

Το κακό συνέβη όταν 30χρονος Ρουμάνος, σε κατάσταση μέθης, έκοψε με τσεκούρι το χέρι από τον καρπό 45χρονης ομεθνούς του και τραυμάτισε με το ίδιο τσεκούρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού την 7χρονη εγγονή της. Η γιαγιά νοσηλεύεται επίσης στο Ρίο, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τη συρραφή του άνω δεξιού άκρου.

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 30χρονος.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λόγω οικονομικών διαφορών σε υπαίθριο χώρο έξω από παλαιό οίκημα στο Λάππα Αχαΐας, όπου διαμένουν 15 υπήκοοι Ρουμανίας, οι οποίοι συμβάλλουν από κοινού για τα έξοδά τους.

Ωστόσο ο 30χρονος φέρεται να αντέδρασε όταν του ζητήθηκε η συμβολή και να επιτέθηκε με το τσεκούρι στη 45χρονη και την εγγονή της.

Πηγή: Tempo24.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις