Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Πολυγύρου, ο 33χρονος κατηγορούμενος ως συζυγοκτόνος της Ορμύλιας Χαλκιδικής που απήγαγε και τον μικρό γιο τους και σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταχθεί στα φυλακές Διαβατών.

Βγαίνοντας από τον ανακριτή ζήτησε μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων συγγνώμη από τα παιδιά του που τα άφησε ορφανά, από την οικογένεια της πρώην συζύγου του, αλλά και από την Ελληνική Αστυνομία.

Στην απολογία του στον ανακριτή, υποστήριξε ότι θόλωσε το μυαλό του όταν τον πήρε τηλέφωνο η σύζυγός του λίγη ώρα πριν και του είπε ότι είχε βάλει τους καλύτερους δικηγόρους και ότι θα του έπαιρνε τα παιδιά.

Επίσης, ότι δεν θυμάται τίποτα για το φονικό, ούτε για το πώς άρπαξε το παιδί. Η μνήμη του επανέρχεται αργότερα, όταν πλέον είχε απομακρυνθεί από το χωριό και σταμάτησε με το μηχανάκι του. Εκεί είδε αίματα στα χέρια του και ότι είχε το παιδί μαζί του. Εκεί κατάλαβε ότι έκανε κάτι κακό αλλά όχι ότι σκότωσε την πρώην γυναίκα του.

Επίσης, υποστήριξε ότι έβλεπε τα μπλόκα των αστυνομικών, αλλά θεώρησε ότι τον κυνηγούν επειδή άρπαξε το παιδί. Επίσης υποστήριξε ότι ήθελε να παραδοθεί αλλά φοβόταν μήπως κακοποιηθεί από τους αστυνομικούς μπροστά στο παιδί κατά τη στιγμή της σύλληψής του.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Seleo.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις