Άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη στην Αθήνα. Δράστης φέρεται να είναι ένας 27χρονος Αλβανός, που τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο, ίσως με το κλειδί του αυτοκινήτου, έναν 43χρονο στο λαιμό και τον θώρακα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 27χρονος διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι η αδερφή του συνομιλεί με το 43χρονο θύμα, το οποίο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε επίσης καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Ακολούθησε καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου ο 27χρονος χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο το θύμα τραυματίζοντας το στο λαιμό και τον θώρακα.


Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία, είναι ο 27χρονος να κατάφερε το μοιραίο χτύπημα με το κλειδί του αυτοκινήτου του!

Μετά τον τραυματισμό του, ο 43χρονος που δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασής του, σταμάτησε ένα ταξί και ζήτησε από τον οδηγό του να τον μεταφέρει στο σπίτι. Το χτύπημα, όμως, που είχε δεχθεί ήταν τόσο σοβαρό ώστε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του, ένιωσε άσχημα και ο οδηγός τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του 43χρονου προήλθε από εσωτερική αιμορραγία που του προκάλεσε το χτύπημα που δέχθηκε.

Καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος διαδραμάτισαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ανάμεσα στους οποίους και ένας αστυνομικός.

Ο 27χρονος προσήχθη και ανακρίνεται.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις