Μύδρους κατά του προέδρου της Βουλής εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πολυσέλιδο κείμενο με τίτλο “Ποιος φοβάται την αλήθεια” που ανήρτησε σε Facebook και twitter.

Απαντώντας στον Νίκο Βούτση για τα όσα ανέφερε στην “Καθημερινή”, η κ. Κωνσταντοπούλου μιλά για “(-)ιστικό παραλήρημα” για “ιταμό ύφος” και “ακατάσχετη λασπολογία”.

Παράλληλα, στρέφεται κατά τόσο του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, όσο και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για “πλαστογράφους της ιστορίας” και για “προμελετημένο έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού”.

Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι υπήρξε ένας διάλογος μεταξύ της ίδιας και του πρωθυπουργού στις 9 Ιουλίου 2015 μετά το δημοψήφισμα.

Διηγείται η ίδια: “Ο Τσίπρας με κάλεσε στο γραφείο του, με την παρουσία Βούτση-Φλαμπουράρη, για να μου ανακοινώσει ότι θα φέρει με διαδικασία κατεπείγοντος “εξουσιοδότηση συμφωνίας” στα αγγλικά, την οποία μου επέδειξε, του δήλωσα τη διαφωνία μου και προσπάθησα επί 2ωρο να του εξηγήσω ότι αυτό αποτελούσε ευθεία παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και καίρια αποδυνάμωση της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας.

Εμβρόντητη άκουσα τον Τσίπρα να λέει, ενώπιον των Βούτση και Φλαμπουράρη, οι οποίοι παρέμεναν σιωπηλοί, ότι “μόνο μια Κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού ή μια Δικτατορία” μπορεί αντεπεξέλθει στην κατάσταση.

Ζήτησα τότε από τον Α. Τσίπρα να μιλήσουμε οι δυο μας, κάτι που ο ίδιος δεν ήθελε, αλλά στο οποίο οι Βούτσης-Φλαμπουράρης συγκατένευσαν και αποχώρησαν”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις