Ο ράπερ Kayne West, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζεται να φτιάξει κρασί από την παραγωγή του αμπελώνα που βρίσκεται στο σπίτι του στη διάσημη περιοχή Hidden Hills της Καλιφόρνια, μια περιφραγμένη περιοχή με σπίτια διασήμων.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το ζεύγος Kayne-Karntasian θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, οι οποίοι είχαν φτιάξει το δικό τους κρασί πριν λίγα χρόνια.

Αυτός και η σύζυγος του αναπαλαιώνουν αυτή τη περίοδο το κτήμα, με αρχιτεκτονική γαλλικού chateau, που αγόρασαν το 2014 και κοστίζει περίπου 20 εκ. δολάρια! Θέλοντας να «αναστήσει» τον αμπελώνα που έχει πλέον στην ιδιοκτησία του, ο West συμβουλεύτηκε έναν αμπελουργό για να δει πως θα μπορέσει να δώσει ξανά ζωή στο αμπέλι.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Kayne αγαπάει το κρασί και είναι ενθουσιασμένος με αυτό το εγχείρημα. Μέχρι που αστειεύτηκε, ότι θα ονομάσει το κρασί Yeezus. Ο ράπερ βάζει το κρασί στους στίχους του, εδώ και χρόνια και μας μιλάει για την αγάπη του σε αυτό. Μάλιστα αναφέρεται στο Riesling, στο τραγούδι Run This Town, στο οποίο συμμετέχει ο Jay-Z και η Rihanna.

Όμως, προς απογοήτευση των θαυμαστών του, ο Kayne δεν σκοπεύει να πουλήσει το κρασί του, όπως έκανε το ζεύγος Brangelina, αλλά θέλει να το απολαύσει με την οικογένεια και τους φίλους του.

Εκτός από τους δυο αμπελώνες, η νεοαποκτηθείσα κατοικία του ζεύγους Καρντάσιαν περικλείει ακόμα δυο πισίνες, δυο εγκαταστάσεις σπα, τρία συντριβάνια και ένα περίπτερο ψυχαγωγίας 1.050 τ.μ.

Πηγή: krasiagr.com

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις