Δείπνο με “ενδιαφέρουσα” σύνθεση και (πιθανώς) πολιτική σημασία, αποκαλύπτει το Έθνος σε ρεπορτάζ του, που αναφέρει πως στην Αθηναϊκή Λέσχη συνέφαγαν το βράδυ της Τετάρτης, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο Δ. Σιούφας, η Μ. Γιαννάκου, γιος του πρώην βασιλιά και ο στρατηγός Φ. Φράγκος.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι τελευταίες εξελίξεις στη ΝΔ με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία δεν σημαίνουν ότι διεργασίες, συζητήσεις και παρασκηνιακές κινήσεις για τη “στρατηγική” του χώρου και ευρύτερα της παράταξης έχουν σταματήσει ή ατονήσει.

Στο δείπνο “ξεχωρίζει” η παρουσία του Νικόλαου, γιου του τέως, αλλά και του Φρ. Φράγκου, το όνομα του οποίου συζητήθηκε πρόσφατα για ηγετικό ρόλο σε ακροδεξιό κόμμα που επιθυμεί να ιδρύσει ο Τάκης Μπαλτάκος, πρώην Γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά και συνομιλητή του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.

Προφανώς συζητήθηκαν εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις και το νέο τοπίο που προέκυψε στην Κεντροδεξιά μετά την εκλογή του Κυρ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και την ήττα του Β. Μεϊμαράκη που είχε την σαφή στήριξη του Κ. Καραμανλή, αναφέρει το παραπολιτικό άρθρο.

Διαψεύδει ο Κ. Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με επιστολή του προς τον διευθυντή της εφημερίδας “Έθνος” διαψεύδει σημερινό της δημοσίευμα που αναφέρεται στο πρόσωπό του.

Ο κ. Καραμανλής ζητά από την εφημερίδα να ανασκευάσει το δημοσίευμα και αναφέρει ότι σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων του.

Το κείμενο της εν λόγω επιστολής έχει ως εξής:

Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣ

Διευθυντή Εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ»

Κύριον Μπάμπη Παπάδακη

Κοινοπ.: κ. Χρήστο Οικονόμου

Κύριε Διευθυντά,

Στο σημερινό (Πέμπτη 11/2) φύλλο της εφημερίδας σας, στην 9η σελίδα και στη στήλη «Γραφικότητες» δημοσιεύεται ρεπορτάζ, το οποίο είναι ανυπόστατο και παραπλανητικό. Και αυτό γιατί συσχετίζει την παρουσία μου σε δείπνο στενών προσωπικών φίλων και πρώην συνεργατών μου, σε αίθουσα του 8ου ορόφου της Αθηναϊκής Λέσχης, με την ταυτόχρονη παρουσία άλλων προσώπων, σε άλλες αίθουσες και ορόφους της Λέσχης.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παρακαλώ τη διεύθυνση της εφημερίδας να ανασκευάσει το δημοσίευμα, με τη διάψευση του στο επόμενο φύλλο, στην ίδια ακριβώς θέση και με την ίδια γραμματοσειρά.

Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλάσσομαι για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις