Μια είδηση που πιθανότατα θα βοηθήσει τους πραγματογνώμονες που… ξεσκονίζουν το μάρκας Mercedes, τζιπ, με το οποίο σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, είδε το φως της δημοσιότητας.
Το όχημα είχε περάσει ΚΤΕΟ δέκα ημέρες πριν από το τραγικό συμβάν και είχε βρεθεί σε άψογη κατάσταση. Πιο πλήρης εικόνα ωστόσο αναμένεται να υπάρξει προς το τέλος της εβδομάδας όταν θα ελεγχθεί και ο εγκέφαλος του πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος θα δείξει αν κάτι δεν λειτούργησε σωστά.
Πού στρέφονται οι έρευνες των ειδικών
Οι δύο πραγματογνώμονες τους οποίους ορίστηκαν από το Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού εξετάζουν πιθανά προβλήματα στα φρένα και στο γκάζι.
Αν λάβουμε ως δεδομένο πως δεν υπήρξε υπήρχε φρενάρισμα του τζιπ και η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ήταν μεγάλη, θα εξεταστεί κατά την πάγια μεθοδολογία, αν υπήρξε πρόβλημα στα φρένα, κόλλημα του γκαζιού, αλλά και το… τραβηγμένο ενδεχόμενο της δολιοφθοράς.
Πέρα από την εξέταση του αυτοκινήτου, αξίζει να σημειωθεί πως σε ένα μήνα περίπου θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, του 33χρονου τραγουδιστή.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις