Προφυλακίσθηκε τη Δευτέρα μετά τη μαραθώνια απολογία του στις ανακριτικές αρχές της Νεάπολης Λασιθίου, ο δάσκαλος που είχε συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιεράπετρα με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε (-)ουαλικά ανήλικες μαθήτριές του.

Κατά την απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός παραδέχθηκε τις πράξεις του εναντίον του 8χρόνου κοριτσιού, αλλά αρνήθηκε την εμπλοκή του σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις ανήλικων.

Επίσης δόθηκε εισαγγελική εντολή προκειμένου να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 52χρονου, καθώς και τα στοιχεία του. Ακόμη έγινε δεκτό το αίτημα για την υποβολή του σε ψυχιατρική εξέταση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου και από εκεί αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης,.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπαιδευτικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία γονέων ενός 8χρονου κοριτσιού, καταγγελία που συνοδευόταν από υλικό που είχε καταγραφεί από κάμερες την ώρα που έκανε μάθημα στο ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο ενοχοποιούσε τον εκπαιδευτικό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις