Στην φυλακή οδηγείται ο δημοσιογράφος ΠΜ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απολογιών των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση εκβιασμών επιχειρήσεων ενώ ελεύθεροι αφήνονται οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι.

Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν μετά τις απολογίες των τριών κατηγορουμένων πως μόνο ο έναν από αυτούς θα πρέπει να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος. Πρόκειται για το πρόσωπο που δείχνει να έχει τον πιο ενεργό ρόλο στο καταγεγραμμένο υλικό που έχει στα χέρια του ο ανακριτής της υπόθεσης.

Ο εκδότης και ο δεύτερος δημοσιογράφος αφήνονται ελεύθεροι με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 50 χιλιάδων ευρώ ο καθένας και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Στο άκουσμα της απόφασης για τον γιο της η μητέρα του εκδότη , που βρισκόταν από το πρωί στα δικαστήρια ανακουφισμένη δήλωσε πως “έλαμψε η αλήθεια και το παιδί μου είναι ελεύθερο” ενώ όπως ανέφερε “Η δικαιοσύνη έλαμψε γιατί τον ξέσκισαν όλοι επειδή είναι φτωχός”.

Ο συνήγορος του εκδότη, Αλέξης Κούγιας σε δήλωση του υπογράμμισε: “Τα στοιχεία σε βάρος ήταν απειροελάχιστα και αυτό διαπιστώθηκε από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις