Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την είσοδο του Χίλτον πραγματοποίησαν περίπου 80 μέλη της Λαϊκής Ενότητας, ανάμεσα τους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης.

Ο τελευταίος, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησε να μπει μέσα στο ξενοδοχείο για να διαμαρτυρηθεί για την έλευση του κουαρτέτου στην Αθήνα.

Ενδεικτικά είναι τα συνθήματα που φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι:

«Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει», «Μαξίμου και Βρυξέλλες ακούστε το καλά, δεν κάνουμε θυσίες για τα αφεντικά» και «Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε».

Μπλόκο από Λαφαζάνη και Στρατούλη στο Χίλτον

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη, μέλη της Λαϊκής Ενότητας είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν για τις πρόσφατες αποφάσεις των Ευρωπαίων για το προσφυγικό.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά και οι κ.κ. Στρατούλης και Λεωτσάκος.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι η Λαϊκή Ενότητα προχώρησε σε αυτή την κίνηση διαμαρτυρίας «απέναντι στη βαρβαρότητα της ΕΕ και την παραδομένη πολιτική της μνημονικής κυβέρνησης».

«Δυστυχώς η Ε.Ε. αποκτά όλο και πιο περισσότερο την όψη μιας πολιτικής, εγκληματικής οργάνωσης που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να επιβάλλει μνημόνια και να σπρώχνει τους πρόσφυγες στον θάνατο», πρόσθεσε.

«Είμαστε ακτιβιστές της ΛΑΕ και έχουμε κάνει κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις αποφάσεις της Ε.Ε. για τους πρόσφυγες, οι οποίες παραβιάζουν κάθε διεθνή σύμβαση», είπε από την πλευρά του ο κ. Στρατούλης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις