Εκτός Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Φαήλος Κρανιδιώτης, λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε ανάρτηση του, με την οποία κάλεσε σε… εκτέλεση στο Γουδί του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, όπως είχαν εκτελεστεί εκείνοι που κρίθηκαν υπεύθυνοι της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Σε ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρει: “Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας”.

Η αρχική ανάρτηση Κρανιδιώτη είχε ως εξής: “Βρε το Μουζάλα. Το αμολησε το “Μακεδονία” για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί. Εξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα”.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, καλούσε την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταδικάσουν απερίφραστα και να διαχωρίσουν τη θέση τους από ανάρτηση του κ. Κρανιδιώτη, σημειώνοντας ότι η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας.

‘Η δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φ. Κρανιδιώτη σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα, προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας”.

Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί “εκτέλεσης” του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της.

Η επίμαχη ανάρτηση

https://www.flash.gr/wp-content/uploads/2020/04/pixel1x1.png

Νέες απειλές Κρανιδιώτη μετά τις αντιδράσεις

Διαβάστε:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις