Νηστίσιμο και υγιεινό φαγητό για όλη την οικογένεια. Με λίγα υλικά και χαμηλό κόστος.

Μερίδες. 4
Κόστος. 4 – 5 ευρώ

Υλικά:


1 κιλό πατάτες
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές μουστάρδα
300 γραμμάρια σπανάκι
Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής:

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια.

Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τον ζωμό, τις πατάτες, το σκόρδο και τη μουστάρδα.

Σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες, σκεπάζοντας την κατσαρόλα για 20 λεπτά περίπου.

Προσθέτουμε το σπανάκι και αλάτι και το αφήνουμε για λίγα λεπτά ακόμη, σιγοβράζοντας ώσπου να μαραθεί.

Σερβίρουμε το φαγητό προσθέτοντας στο πιάτο λίγο άνηθο ψιλοκομμένο.

Καλή σας όρεξη.

Μία συνταγή του σεφ Σπύρου Γιαννιώτη

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις