Aπολαυστική δροσερή σαλάτα με αγγουράκι, φέτα και δυόσμο.

Υλικά:

1. μεγάλο αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
1 φλ. θρυμματισμένη φέτα
1/2 φλ. φρέσκα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 κ. σούπας χυμό λεμονιού ή 2 κ.σ. ξίδι
1 κ. γλυκού μουστάρδα
αλάτι

Εκτέλεση συνταγής:


Τοποθετούμε τις φέτες αγγουριού σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και πασπαλίζουμε με τη μέντα και τη φέτα.

Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού ή το ξίδι, τη μουσταρδα και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε το αγγούρι.

Σερβίρουμε αμέσως.

Καλή σας όρεξη.

Μία συνταγή του σεφ Σπύρου Γιαννιώτη

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις