Το Dream Spa του Olympia Golden Beach Resort & Spa, του ξενοδοχειακού συγκροτήματος που επί σειράν ετών μετατρέπει τις διακοπές των επισκεπτών του σε ένα ονειρεμένο ταξίδι στην πολυτέλεια, απέσπασε από την Επιτροπή Διεθνών Βραβείων “World Luxury Spa Awards” τιμητικό βραβείο για το έτος 2016.

Τα “World Luxury Spa Awards” διεξάγονται κάθε χρόνο, προκειμένου να αναδείξουν εκείνα τα spa που έχουν ανεβάσει τον πήχη των προσφερόμενων υπηρεσιών και αντιπροσωπεύουν τα υψηλότερα στάνταρντ σε διεθνές επίπεδο.

Η βράβευση του Olympia Golden Beach Dream Spa από την Επιτροπή Διεθνών Βραβείων “2016 World Luxury Spa Awards” αποτελεί την πιο ουσιαστική ηθική επιβράβευση και απόδειξη αναγνώρισης για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που αυτό προσφέρει αδιαλείπτως, από την πρώτη κιόλας στιγμή της λειτουργίας του.

Παράλληλα, η εν λόγω τιμητική διάκριση πιστοποιεί ότι το ξενοδοχείο 5 αστέρων Olympia Golden Beach Resort & Spa, που βρίσκεται στα Λουτρά Κυλλήνης Ηλείας, συγκαταλέγεται σε εκείνες τις διακεκριμένες πολυτελείς επιχειρήσεις φιλοξενίας που έχουν καταφέρει να συνδυάζουν τις εξαιρετικού επιπέδου εγκαταστάσεις με την υποδειγματική παροχή υπηρεσιών, προσφέροντας διακοπές με άνεση και στυλ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ogb.gr ή τηλεφωνήστε στο 26230 95999.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις