Ενα θεσπέσιο ελαφρύ πιάτο πολύ γευστικό, για όσους θέλουν κάτι ελαφρύ και συνάμα νόστιμο.

Μερίδες 4

Υλικά:

1 Aγγούρι σε μικρά κυβάκια.
4 Ντομάτες σε κυβάκια μέτρια.
3 Ωριμα Αβοκάντο σε κυβάκια.
1 Κρεμμύδι κόκκινο κομμένο ψηλές λωρίδες.
1/2 Του φλιτζανιού Φρέσκο κολίανδρο.
Χυμό από ένα λεμόνι.
Αλάτι.
Πιπέρι.
2 Κουταλιές ελαιόλαδο.

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Ρίχνουμε από πάνω το ελαιόλαδο, Αλάτι – πιπέρι και το χυμό λεμόνι ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Καλή σας όρεξη.

Μια συνταγή του σεφ Σπύρου Γιαννιώτη

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις