Η Κυπριακή αστυνομία συνέλαβε σήμερα στη Λεμεσό τον Έλληνα μελλοντολόγο – μέντιουμ Νίκο Χορταρέα για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Αφού ανακρίθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί σε μεταγενέστερο στο Δικαστήριο.

Ο Χορταρέας κατηγορείται ότι «ψάρευε» πελάτες από τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε στη Κύπρο αλλά και σε καφετέρια της Λεμεσού.

Η πρώτη επίσκεψη είχε κόστος 50 ευρώ και στη συνέχεια ζητούσε μεγάλα ποσά για να αποκαλύψει δήθεν σε γυναίκες τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους αλλά και τα ονόματα γυναικών που δήθεν τους πολιορκούσαν.

Η δράση του βρισκόταν στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας και σήμερα τον επισκέφθηκε γυναίκα αστυνομικός που εμφανίστηκε ως πελάτισσα.

Της ανέφερε πως ο σύζυγος της έχει εξωσυζυγική σχέση, αλλά για να την βοηθήσει της ζήτησε 2.000 ευρώ, ώστε να ετοιμάσει σχετικά βότανα και να «εκδιώξει» την ερωμένη (η γυναίκα δεν ήταν καν παντρεμένη).

Τη στιγμή που ζητούσε τα χρήματα, εισήλθαν στο δωμάτιο αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

«Η αστυνομικός» σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος ο Νίκος Χορταρέας «μου είπε: Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα που κάνετε εδώ στην Κύπρο». Ωστόσο, ο αστρολόγος υποστηρίζει ότι ουδέποτε συνελήφθη.

«Πήγα με το αυτοκίνητό μου στο αστυνομικό τμήμα» επισημαίνει μάλιστα αλλά δεν σχολιάζει τις πληροφορίες ότι κατηγορείται για «μαγγανία».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις