Ποιος είπε ότι delivery σημαίνει μόνο πίτσα, σουβλάκια και κοντοσούβλια; Το gourmedelivery.gr έρχεται να πείσει όποιον το είπε, ότι τα πράγματα μπορούν να είναι και αλλιώς και το delivery να είναι εκτός από γευστικό και εκλεπτυσμένο.

Οι λάτρεις του καλού φαγητού, αυτοί που ακούνε junk food και γυρίζουν με ξινισμένη έκφραση από την άλλη, μπορούν να απολαύσουν γκουρμέ φαγητό όπου βρίσκονται, χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν τραπέζι στο αγαπημένο τους εστιατόριο. Κι αυτό γιατί η πρώτη οnline gourmet υπηρεσία διανομής (delivery), Gourmet Delivery, φροντίζει να τους εξασφαλίσει προσεκτικά επιλεγμένα ποιοτικά πιάτα και γλυκά από εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία της Αθήνας, χωρίς να κουνηθούν από τη θέση τους, όπως ακριβώς θα γινόταν και αν η όρεξή τους πρόσταζε… σουβλάκια.

Το concept είναι η παράδοση φαγητού στο σπίτι και δεν αποτελεί κάτι διαφορετικό. Αυτό στο οποίο διαφέρει, είναι ο τύπος του φαγητού που μας φέρνει σπίτι, αφού αυτό το delivery απομακρύνεται από τις καθιερωμένες junk τροφές που συνήθως παραγγέλνουμε απ’ έξω και μας φέρνει κοντά σε πιάτα από βραβευμένα εστιατόρια, εθνικές κουζίνες, αξεπέραστες αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, γλυκά με υπογραφές μεγάλων σεφ, καθώς και ποτά από έγκυρες κάβες, για τους… απαιτητικούς εραστές της γαστρονομίας.

Εμπνευστές και ιδρυτές του είναι οι Βασίλης Παπαποστόλου και ο Γιάννης Κουτράκος και σε αυτούς πρέπει να δώσουν τα εύσημα όσοι μπορούν πλέον να έχουν στο σπίτι τους φαγητό από το Nolan, το Rosebud, το Ζάχαρη κι Αλάτι και πολλά άλλα εστιατόρια, αλλά και γλυκό από το Cake, την Gelateria «Le Greche» και πλήθος άλλων ζαχαροπλαστείων που δεν χρειάζεται να αναζητήσουν με το αυτοκίνητο στην επόμενή τους υπογλυκαιμία.

Με το Gourmet Delivery, μπορείτε να κάνετε online ή τηλεφωνικά την παραγγελία σας με ό,τι τραβά η όρεξή σας και να απολαύσετε ένα γκουρμέ δείπνο στον… καναπέ σας.

Τα εστιατόρια με τα οποία συνεργάζεται το Gourmet Delivery είναι δεκάδες και βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, ενώ αυτή τη στιγμή γίνονται διανομές μόνο στην Αθήνα, με μελλοντικό στόχο να καλυφθούν τα γκουρμέ γούστα όλης της Αττικής.

Οι τιμές delivery είναι ίδιες ή και σε κάποιες περιπτώσεις φτηνότερες από ένα γεύμα στο εστιατόριο και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα μας βρει πολλές φορές στο μπαλκόνι με ποιοτικό κρασί και καλό φαγητό… πακέτο.

Πηγή: clickatlife.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις