Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως η μέση γυναίκα ξοδεύει 17 λεπτά κάθε μέρα για να αποφασίσει τι να φορέσει.

Ο σχετικόχρόνος μεταφράζεται σε περισσότερες από 4 ημέρες κάθε χρόνο ή σε 6 μήνες της ζωής τους από τα 18 έως τη συνταξιοδότηση.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της δημοσκόπησης, το 62% των γυναικών παραδέχτηκε ότι όλος αυτός ο χρόνος μπροστά από την ντουλάπα τις έχει οδηγήσει σε παράλογα ξεσπάσματα για την υποτιθέμενη “έλλειψη ρούχων”:

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, οι άνδρες δεν πάνε πίσω, καθώς και αυτοί με τη σειρά τους, ξοδεύουν κατά μέσο όρο 13 λεπτά κάθε πρωί μπροστά από την ντουλάπα τους, αναζητώντας ρούχα για την ημέρα -αριθμός που σημαίνει λίγο πάνω από 3 ημέρες τον χρόνο ή 4,5 μήνες της ενήλικης ζωής τους μέχρι τη σύνταξη.

Οι άνδρες, τουλάχιστον, υποφέρουν λιγότερο από σχετικά ξεσπάσματα, με μόνο το ένα τρίτο εξ αυτών να λέει ότι έχει καταλήξει να εξοργίζεται έστω μία φορά στο παρελθόν, επειδή “δεν έχει ρούχα να φορέσει”.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον εύρημα της δημοσκόπησης είναι ότι το 15% ανδρών και γυναικών παραδέχτηκε πως αν η αναζήτηση ρούχων το πρωί δεν κυλήσει ομαλά, μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή τους για ολόκληρο το υπόλοιπο της ημέρας, ενώ το 21% των γυναικών είπε ότι κάτι τέτοιο ήταν αφορμή ακόμα και για καυγά με τον σύντροφό τους.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία από την αλυσίδα ρούχων Marks and Spencer και μεταξύ άλλων, έδειξε ότι μία ακατάστατη ντουλάπα έχει ως αποτέλεσμα το 10% των συμμετεχόντων να καθυστερούν στη δουλειά και το 5% μάλιστα, να απαντά ότι τουλάχιστον μία φορά έχασε εντελώς ένα ραντεβού εξαιτίας του φαινομένου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις