Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση με αφορμή το κίνημα «Παραιτηθείτε».

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Αυγή» υποστηρίζει πως οργανωτής της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα είναι μία πολιτευτής της ΝΔ, η κυρία Ελένη Κριτσιδήμα.

Μάλιστα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφία της κυρίας Κριτσιδήμα από την προεκλογική της καμπάνια τον Ιανουάριο του 2015, με τη λεζάντα «τώρα είναι η σειρά μας».

Η «Αυγή» στο δημοσίευμά της αναφέρει πως «υποψήφια του Αντώνη Σαμαρά αποδεικνύεται η οργανωτική εκπρόσωπος των -κατά τα άλλα ακομμάτιστων -«Παραιτηθείτε».

Η πολιτευτής -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- από κοινού με την επίσημη ΝΔ, προσπαθεί να στήσει σκηνικό έντασης ενόψει της σημερινής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, για την οποία κινητοποιείται το Οργανωτικό της Συγγρού -άτυπα, βεβαίως, αφού επισήμως το κόμμα παίζει κρυφτούλι, αφήνοντας τα στελέχη του να πάνε με το «καπέλο» του απλού πολίτη».

Για την κυρία Ελένη Κριτσιδήμα η εφημερίδα αναφέρει πως είναι η γυναίκα που εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος των «Παραιτηθείτε», υπογραμμίζοντας πως υπήρξε στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, αλλά και υποψήφια βουλευτής στη Β’ Πειραιώς με τη ΝΔ το 2012 και το 2015.

Την Τρίτη, πάντως, η εκπρόσωπος του «Παραιτηθείτε», μέσω του δικηγόρου της και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Αντ. Βγόντζα, ενημέρωσε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πως το «κίνημα» διοργανώνει μια «ειρηνική συγκέντρωση με αιτήματα και μηνύματα στο πλαίσιο του Συντάγματος και με πλήρη σεβασμό στους θεσμούς».

https://www.flash.gr/wp-content/uploads/2016/06/15/avgi 1506.jpg

Η απάντηση Κριτσιδήμα

Η κυρία Κριτσιδήμα σε δήλωσή της τονίζει:

“Στοχοποιήθηκα απροκάλυπτα με σκοπό να χτυπηθεί το #παραιτηθειτε. Θα έπρεπε να ντρέπονται, γιατί ποτέ κανείς μας δεν έκρυψε σε ποιο κόμμα ανήκει.

Η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της εκδηλώνουν τον τρόμο τους μέσα από σπασμωδικές κινήσεις. Ο φασισμός τους δεν θα περάσει. Απόψε στο Σύνταγμα ζητάμε και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις