«Εμπιστευόμαστε την ελληνική Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της» ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, κατά τη συζήτηση στη Βουλή επερώτησης βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Δικαιοσύνης και ειδικά για τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη.

Κατά τη συζήτηση, ο πρώτος επερωτών Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του αναληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και έκανε λόγο για «μείζον πολιτικό θέμα το οποίο δημιουργείται όταν ένα μέλος της κυβέρνησης υποστηρίζει ότι οι δικαστές δημιουργούν παρακυκλώματα και πρέπει να αντικατασταθούν. Τι θα κάνει ο κ. Πολάκης, τι θα ζητήσετε εσείς» είπε ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης.

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης και εγώ προσωπικά, εμπιστευόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη και τους δικαστικούς λειτουργούς της, σε απόλυτο βαθμό στη συντριπτική του πλειοψηφία. Δεν υπάρχει κατηγορία στην οποία να μην υπάρχουν εξαιρέσεις. Όμως, οι εξαιρέσεις ελέγχονται θεσμικά» απάντησε ο κ. Παρασκευόπουλος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, αναγνώρισε το ατομικό δικαίωμα των πολιτικών υπερασπίζονται τις απόψεις τους, ενώ, αναφερόμενος ειδικότερα στον συνάδελφό του αναπληρωτή υπουργό Υγείας, είπε ότι οι καταγγελίες που έκανε δεν συνδέονται με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις