Το «Κ. Grill», το casual κρεατοφαγικό στέκι του ομίλου Καστελόριζο, ξεκίνησε το 2011 στην Καλλιθέα.

Τώρα, πέντε σχεδόν χρόνια μετά, το γραμμένο με καλαμάκια, γιαουρτλού κεμπάπ, μπριζολάκια, μπιφτέκια με αβγά, πιτούλες και πατάτες στόρι, που δεν παραλείπει και μια πικάνια, εμπλουτίζεται με νέες σελίδες με το opening ενός δεύτερου χώρου στη Βούλα.

Αντιστοίχως φιλικό σε διάθεση, με μοντέρνο χαρακτήρα και αυτό, με γεωμετρικό πλακάκι στο πάτωμα, ξύλινα έπιπλα, ζαρντινιέρες με φυτά και μπλε πινελιές που ταιριάζουν με το θαλασσινό αέρα της περιοχής, πέρα από το grill, που είναι ο τομέας του, βγάζει από το… μανίκι του κι ένα αρνάκι γάλακτος σιγομαγειρεμένο στον ξυλόφουρνο.

Πηγή: athinorama.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις