Πυρ και μανία έγινε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη, όταν εκείνος τον αποκάλεσε “καθ’ όλα συμπαθή αλλά γραφικό” κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Ο κ. Σκανδαλίδης είπε -μεταξύ άλλων- ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γελάνε όταν ο κ. Λεβέντης βρίζει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όπως γελάνε και όλοι οι άλλοι -“συμπεριλαμβανομένων των συντρόφων μου στο ΠΑΣΟΚ”- όταν βρίζει την κυβέρνηση.

Ο κ. Λεβέντης, όταν ενημερώθηκε για τον χαρακτηρισμό που του επιφύλαξε ο κ. Σκανδαλίδης, επέστρεψε στην αίθουσα της Ολομέλειας και προσέγγισε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που ακόμα μιλούσε.

Με άγριες διαθέσεις, και αφού τον ρώτησε “με αποκάλεσες γραφικό;” άρχισε να φωνάζει μπροστά του “ντροπή!” και άλλα που δεν ήταν δυνατόν να ακουστούν καθαρά, για να αποχωρήσει στη συνέχεια και να λήξει το επεισόδιο χωρίς περαιτέρω.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά “η δήλωση περιγραφικότητας” για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις