"Όταν η Τουρκία έχει προβλήματα ψάχνει εχθρούς"

"Όταν η Τουρκία έχει προβλήματα ψάχνει εχθρούς"
«Η ιστορία έχει αποδείξει ότι, όταν η Τουρκία έχει εσωτερικά προβλήματα, ψάχνει για εξωτερικούς εχθρούς», λέει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Αγορά" ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ για το θέμα της έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτών τονίζει: «Θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος την εμπλοκή των πολιτικών σε αποφάσεις που οφείλει να παίρνει αποκλειστικά η ελληνική δικαιοσύνη».

Και προσθέτει: «Η κυβέρνηση ούτε μπορεί να υποσχεθεί στην Τουρκία ότι θα τους εκδώσει, ούτε ότι δεν θα τους εκδώσει. Αυτό είναι ένα ζήτημα που θα το κρίνουν οι δικαστές βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και του διεθνούς δικαίου».

Για το αν "βλέπει" εκλογές το φθινόπωρο ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «η σύγκρουση της επιθυμίας των κκ Τσίπρα και Καμμένου να μείνουν στην καρέκλα και της πραγματικότητας, που κάνει ζοφερή τη ζωή των Ελλήνων, κάποιο αποτέλεσμα θα γεννήσει. Θα δούμε ποιο».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η ΝΔ έχει ρεύμα νίκης και αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο υπογράμμισε ότι «αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, η ΝΔ θα κάνει διαβούλευση με τα κόμματα και θα προχωρήσουμε σε ένα δίκαιο αλλά και χρήσιμο για την Ελλάδα εκλογικό νόμο».