Ένα απίστευτο περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου έξω από το νοσοκομείο Ρίου, την ώρα που η ανταποκρίτρια του Alpha από την Πάτρα, Βικτωρία Δαράτου, προσπαθούσε να καλύψει την άφιξη του 7χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά από ταχύπλοο στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με το patranews, η δημοσιογράφος στην προσπάθειά της να καλύψει το γεγονός δέχθηκε άγρια επίθεση από ανθρώπους που υποστήριζαν ότι ήταν συγγενείς του παιδιού.

Ένας εξ αυτών της φώναξε να φύγει από το νοσοκομείο εκτοξεύοντας απειλές, ενώ στη συνέχεια την κόλλησε στο ασθενοφόρο χτυπώντας την. Μάλιστα, όταν μέλος του συνεργείου προσπάθησε να τη βοήθησει δέχτηκε και ο ίδιος χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του από άλλο συγγενή.

Η Βικτωρία Δαράτου ανέφερε το περιστατικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Το ζήσαμε και αυτό… Μας επιτέθηκαν και μας χτύπησαν επειδή κάναμε την δουλειά μας… Ευχαριστώ τον Απόλλωνα Δάρμα και τον Δημήτρη Κωνσταντινάκο που με προστάτευσαν με τον καλύτερο τρόπο και λυπάμαι για την παιδεία κάποιων…».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις