Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του πατέρα που βίαζε το γιό του μαζί με τον σύντροφό του στο Άργος. Σημειώνεται πως το παιδί ηλικίας 12 ετών έχει διαγνωστεί με ελαφρά νοητική στέρηση.

Το παιδί είχε πάει να επισκεφθεί το πατέρα του για λίγες μέρες όταν ο ίδιος μαζί με τον φίλο του εκτόνωσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους, βιάζοντάς το κατά εξακολούθηση.

Το παιδί είχε παραπονεθεί στη γιαγιά και στη μαμά του ότι δεν περνάει καλά και έτσι η μητέρα του πήγε και το πήρε. Σιγά-σιγά ο 12χρονος άρχισε να αποκαλύπτει τα όσα εφιαλτικά του συνέβησαν.

Ο μικρός εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε τα τραγικά γεγονότα.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο ανδρών δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Οι δύο άντρες κατηγορούνται για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :

Α) ΙΣΑΑΚΙΔΗ Θωμά του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεννηθέντα την 13-1-1981 στην Αθήνα.

Β) ΠΕΤΡΙΔΗ Πέτρο του Χρήστου και της Αργυρώς, γεννηθέντα την 15-5-1979 στην Αθήνα.Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου, από τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές και την αξίωση της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν με αφορμή την παρούσα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις