Τα συγχαρητήριά τους στην Άννα Κορακάκη, η οποία έφερε την Κυριακή το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στο άθλημα της σκοποβολής, έδωσαν μέσω Twitter οι πολιτικοί αρχηγοί.

«Η κατάκτηση του χάλκινου από την Άννα Κορακάκη μας κάνει υπερήφανους και μας γεμίζει από χαρά! Συγχαρητήρια Άννα!», έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Η Άννα Κορακάκη μας πρόσφερε το πρώτο μετάλλιο στο #Rio2016. Συγχαρητήρια στην Άννα και καλή επιτυχία στα άλλα παιδιά», ήταν το μήνυμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Στη πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Άννα Κορακάκη φέρνει το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα. Συγχαρητήρια!», ήταν το tweet της Φώφης Γεννηματά.

«Το Ολυμπιακό μετάλλιο της Άννας Κορακάκη, το πρώτο στη σκοποβολή μετά το 1920 είναι μεγάλη στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό και την Ελλάδα. Η Άννα γράφει μια λαμπρή σελίδα που σηματοδοτεί τις αστείρευτες δυνάμεις του ελληνικού αθλητισμού και τη δυναμική όλων των αθλημάτων, “μικρών” και “μεγάλων”.

Την πορεία της Άννας Κορακάκη που σήμερα επιβραβεύεται με το χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο, την είχαμε έγκαιρα επισημάνει όταν επιτυχίες της πέρναγαν στα ψιλά.

Άννα σ’ ευχαριστούμε, μας γέμισες υπερηφάνεια κι αισιοδοξία», είναι η ανακοίνωση του Τομέα Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις