Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή της ελεύθερης κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη για το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, εκφράζει σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.

“Η μεγάλη Ολυμπιακή σας καταξίωση μας κάνει όλους υπερήφανους όχι μόνο για την τεράστια επιτυχία σας, αλλά και για το αθλητικό πρότυπο που εκπροσωπείτε, το οποίο είναι και πραγματικό πρότυπο ζωής. Θερμά συγχαρητήρια”, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

“Θερμά συγχαρητήρια στον Σπύρο Γιαννιώτη για την κατάκτηση του ασημένιου στα 10χλμ. κολύμβησης. Συγκλονιστική η προσπάθειά του”, αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter.

“Τρομερός Σπύρος Γιαννιώτης στον τελευταίο του αγώνα μας έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά!” αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επίσης μέσω Twitter.

“Η ‘Χρυσή’ νίκη, που πέτυχες, με τον απίθανο τερματισμό, ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη, αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια” αναφέρει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας στο συγχαρητήριο μήνυμα.

“Συγχαρητήρια, επίσης, στον προπονητή σου κι όσους σου στάθηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σου. Είναι το επιστέγασμα μιας λαμπρής πορείας που συνολικά αποτελεί παράδειγμα αγωνιστικότητας και σεμνότητας για κάθε νέο αθλητή”, προσθέτει.

“Απίθανος Σπύρος Γιαννιώτης σε έναν συγκλονιστικό αγώνα. Αστείρευτη δύναμη, μεγάλο πάθος, γενναία ψυχή. Γεννημένος πρωταθλητής. Συγχαρητήρια!” ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

“O Σπύρος Γιαννιώτης, δεν είναι μόνο μεγάλος αθλητής, δεν είναι μόνο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι ένα σύμβολο για τον ελληνικό αθλητισμό και την Ελλάδα, για την αγωνιστικότητα, την επιμονή, αλλά και το ήθος του” αναφέρει το Ποτάμι και προσθέτει:

“Τα χιλιάδες χιλιόμετρα που έχει διανύσει σε όλα τα νερά της γης, τον οδήγησαν στη δικαίωση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με ένα ασημένιο μετάλλιο που ζυγίζει χρυσάφι. Πραγματοποίησε το όνειρό του δίνοντας στα 36 του χρόνια και την τελευταία ικμάδα του εαυτού του και πέρα από αυτό, όπως ο ίδιος δήλωσε. Η Ελλάδα υποκλίνεται στο μεγαλείο της ψυχής του. Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε και μαζί του τον ακάματο προπονητή του Νίκο Γέμελο”.

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τον θαυμασμό μας για τον αγώνα που έδωσε ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 10 χλμ σε ανοιχτή θάλασσα και τον συγχαίρουμε για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, ισάξιου του χρυσού” αναφέρει στο συγχαρητήριο μήνυμά της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μ. Παπαδοπούλου.

“Η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια με αποκορύφωμα την προσπάθεια αυτή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι παράδειγμα πίστης, μαχητικότητας, επίπονης και σκληρής δουλειάς, και τελικά δικαίωσης” αναφέρουν οι ΑΝΕΛ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις