Μηνύσεις σε βάρος του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου κατέθεσαν το μεσημέρι στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ηλία Ζαγοραίο, τρεις υπουργοί της κυβέρνησης και συγκεκριμένα οι κ.κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, Θεοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Σταθάκης.

Προσήλθαν στην εισαγγελία και κατέθεσαν οι ίδιοι, τρεις ξεχωριστές μηνύσεις σε βάρος του δημοσιογράφου, εγκαλώντας τον για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου.


Αφορμή για την κατάθεση των μηνύσεων σε βάρος του Στ. Χίου στάθηκαν τα δημοσιεύματα, τόσο στην εφημερίδα, όσο και στον διαδικτυακό τόπο mekeleio.gr, τα οποία εμπλέκουν τους τρεις υπουργούς στην υπόθεση της Αίγινας.

Επιπλέον, οι κύριοι Φλαμπουράρης, Δρίτσας και Σταθάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, στρέφονται με τις μηνύσεις και κατά του Γεωργίου Γκασιάμη, διαχειριστή και νόμιμου εκπρόσωπου του «Μακελειού» αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου, ζητώντας την ποινική δίωξη και ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ανέθεσε τις μηνύσεις στην εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Αικατερίνη Μήτρου, η οποία και θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα.

Ρεπορτάζ του ΑΜΠΕ
Διαβάστε επίσης

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις