Μία έρευνα που αποκαλύπτει περίτρανα το μέγεθος της αντρικής υπομονής, προκειμένου να ικανοποιηθεί η σύντροφός τους, είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 2.000 άτομα, οι άνδρες δαπανούν τρεις ολόκληρες εβδομάδες από τη ζωή τους, για να περιμένουν το έτερον ήμισυ προκειμένου να κάνει τα… ψώνια του!

Όπως αναφέρεται στην έρευνα, τα ζευγάρια συνηθίζουν να πηγαίνουν δύο φορές το μήνα για ψώνια, κάτι που σημαίνει ότι ο άνδρας χάνει 43 λεπτά από τη ζωή του κάθε μήνα!

Με βάση το μέσο όρο ζωής, το συνολικό αποτέλεσμα είναι τρεις εβδομάδες
, στην καλύτερη περίπτωση, διότι υπήρξαν περιπτώσεις που ξόδευαν 30 λεπτά αναμονής σε κάθε μαγαζί που έμπαινε το ζευγάρι!

Στην Ελλάδα, βέβαια, η παραπάνω έρευνα δεν βρίσκει εφαρμογή, διότι ελάχιστα είναι πλέον τα ζευγάρια που πηγαίνουν για ψώνια στα καταστήματα, πολύ δε περισσότερο δύο φορές το μήνα!

Η ποιοτική διαφορά με το εξωτερικό, εκτός βέβαια των υψηλότερων μισθών, είναι ότι εκεί έχεις δουλειά και πληρώνεσαι κάθε μήνα οπότε και τα “σκας”, όταν η σύντροφος ψωνίζει.

Αντιθέτως στην Ελλάδα της ανεργίας και του “έναντι”, οι σύντροφοι πλέον μόνον οφθαλμόλουτρο μπορούν να κάνουν, άρα το σπορ του shopping therapy σιγά σιγά φθίνει.

Γι’ αυτό οι Έλληνες τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής… Τελικά, η κρίση μας αναζωογονεί;

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις