Ζωντανός βρέθηκε μετά από τέσσερις μέρες ο 78χρονος Θεόδωρος Πατσούρης, ο οποίος είχε χαθεί στις 8 Σεπτεμβρίου από το Λαγανά Ηλείας.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας βρέθηκε στην περιοχή ανάμεσα στο Πανόπουλο και τη Δίβρη, όπου είχε πέσει με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 78χρονος εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής. Όλες αυτές τις μέρες ο άνδρας βρισκόταν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του που είχε πέσει σε δύσβατο και μη ορατό σημείο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, ενώ το πρώτο πράγμα που είπε στους διασώστες του ήταν να του δώσουν λίγο νερό.

Ο Θεόδωρος Πατσούρης είχε φύγει περίπου στις 11:00 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από τον τόπο καταγωγής του, τον Λαγανά Ηλείας, με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι του στην Καλλιθέα Αττικής.

Όμως, όταν οι οικείοι του έχασαν τα ίχνη του ενημέρωσαν την Αστυνομία και μάλιστα είχε εκδοθεί ειδοποίηση με τα στοιχεία της ταυτότητάς του, ώστε όποιοι γνωρίζουν κάτι να ενημερώσουν τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 78χρονος εξετράπη για άγνωστους ακόμα λόγους της πορείας του και κατέληξε στο ρέμα.

Πηγή φωτό: ileialive.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις