Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ στην Ελευσίνα, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε μέλη του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα που μοίραζαν φυλλάδια στην πλατεία Ηρώων. Ακολούθησαν συμπλοκές, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν δύο άτομα.


Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προσήγαγαν τέσσερα άτομα, τα οποία βρέθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Στο Indymedia ανέβηκαν φωτογραφίες από το σημείο, ενώ χρήστης ανέφερε: “Συμπλοκές στην κεντρική πλατεία Ελευσίνας με τους φασίστες του Σώρρα. Υπάρχουν τρεις συλλήψεις συντρόφων, υπάρχει ανάγκη για κόσμο”.

Στη συνέχεια οι χρήστες αναφέρουν πως έγιναν 4 συλλήψεις και ακολούθησε συγκέντρωση στο ΑΤ Αιγάλεω.

Στο τέλος αναφέρει χρήστης δημοσιεύοντας φωτογραφία: “Οι εναπομείναντες όρθιοι φασίστες σε συνομιλία με τους μπάτσους που τους έσωσαν”.


“Έσπασαν” τα γραφεία στο Αγρίνιο

Επίθεση σημειώθηκε και κατά των γραφείων της Ελλήνων Συνέλευσις, στο Αγρίνιο.

Αναφέρει σχετική ανάρτηση στο Indymedia: “Κατα την διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας για τα 3 χρόνια από την δολοφονία του Π. Φύσσα, που αριθμούσε περίπου 200 άτομα, έγινε επίθεση στα γραφεία του Σώρρα, όπου και έγιναν λαμπόγυαλο. Να θυμίσουμε πως ο Σώρρας αποκάλεσε πρόσφατα τα ΑμεΑ (Άτομα με αναπηρία) “ζώα” και “υβρίδια” γι’ αυτό σύντροφοι έγραψαν στον τοίχο (Α)με(Α) (αναρχικοί με αναπηρία).


Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Indymedia,

Φωτογραφίες από Indymedia

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις