Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής 22χρονου Πακιστανού

Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής 22χρονου Πακιστανού
Υπόθεση αρπαγής 22χρονου Πακιστανού, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή, στην Καλλιθέα, εξιχνιάστηκε από την αστυνομία. Δράστες είναι πέντε αλλοδαποί, εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί, ηλικίας 18 και 24 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι υπόλοιποι.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία, της εκβίασης και της απειλής. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ένας εκ των δραστών που αναζητείται, οδήγησε τον 22χρονο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Καλλιθέα, στο οποίο βρίσκονταν και οι υπόλοιποι και τον εξανάγκασε να του παραδώσει χρηματικό ποσό, προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο. Την επόμενη μέρα και έπειτα από την καταβολή μέρους των χρημάτων, οι δράστες τον απελευθέρωσαν με την προϋπόθεση παράδοσης και του υπολειπόμενου ποσού, σε προσυμφωνημένο ραντεβού, στο οποίο, όμως, δεν εμφανίστηκαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ένας από τους δράστες είχε δανείσει στο παρελθόν, με την διαμεσολάβηση του 22χρονου, χρηματικό ποσό σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο ουδέποτε έλαβε πίσω. Για το λόγο αυτό, προχώρησε στην απαγωγή και εκβίαση του νεαρού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.