Ιδιαιτέρως αποκαλυπτική ήταν η Φάνη Πάλλη Πετραλιά μιλώντας στο “Ε”. Μίλησε για άγνωστα στους πολλούς περιστατικά από την περίοδο που ήταν στην ενεργό πολιτική δράση με τη ΝΔ.

Η πρώην υπουργός και βουλευτής του κόμματος εξομολογήθηκε ότι έχει σφουγγαρίσει αρκετές φορές τα γραφεία της ΝΔ, όπως και ότι έκανε γραμματειακή δουλειά πριν γίνει πολιτικός.

«Έχω κάνει για το κόμμα τις πιο… χρήσιμες δουλειές. Δηλαδή έχω σφουγγαρίσει τα γραφεία της ΝΔ, επανειλημμένως. Υπάρχουν και μάρτυρες για αυτό», είπε. «Βεβαίως η πρώτη μου ενέργεια ήταν να γράφω φακέλους, έγραφα τις διευθύνσεις. Έκανα αυτό που πρέπει να κάνει κάθε ιδιαιτέρα. Και από εκεί επειδή με βρήκαν αρκετά καλή, μου ανέθεσαν και τα τηλέφωνα», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση με ποιον πρόεδρο του κόμματος είχε τις μεγαλύτερες κόντρες, απάντησε: «Πάντα υπηρέτησα τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας γιατί ήμουν σταθερή στα πιστεύω και την ιδεολογία μου. Σεβόμουν τον κόσμο που είχε εκλέξει τον εκάστοτε πρόεδρο. Για παράδειγμα, υπηρέτησα τον Ράλλη ενώ είχα ιδιαίτερη σχέση με τον Ευάγγελο Αβέρωφ».

Τέλος, διηγήθηκε πως στις εσωκομματικές συζητήσεις και διαφωνίες συχνά υπήρξε ειρηνοποιός, αλλά «πολύ συχνά έβαζα τις φωνές. Και πόρτες έχω χτυπήσει και από συσκέψεις έχω φύγει, όλα γίνονται. Είναι φυσικό, είναι η φυσιολογική ζωή των ανθρώπων. Το κόμμα είναι μια οικογένεια».

Δείτε απόσπασμα της εκπομπής


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις