«Η κυβέρνηση υφαίνει τον δικό της ιστό διαπλοκής» υποστήριξε σε συνέντευξή του στο cnn.gr ο Γιώργος Κουμουτσάκος, εκφράζοντας την εκτίμηση πως ο μεγάλος νικητής στη συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στη Βουλή ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως έκανε χυδαία επίθεση στον κ. Μητσοτάκη, αλλά πήρε, όπως είπε, τις απαντήσεις που έπρεπε. Ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως στη μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής, υπήρξαν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν γίνει διαφορετικά στο παρελθόν, είπε όμως πως η κυβέρνηση δεν κατέθεσε καμία πρόταση, σε αντίθεση με τη ΝΔ που κατέθεσε δέσμη 12 προτάσεων για την καταπολέμηση της διαπλοκής. «Θέλουμε μια σχέση αλήθειας με τον λαό» τόνισε, χαρακτηρίζοντας την οικονομία ως το θεμελιώδες ανοιχτό ζήτημα για τη χώρα.

«Το 85% δηλώνει απαισιόδοξο για την πορεία της χώρας, οι πολίτες κόβουν τα βασικά αγαθά, δεν μπορεί η κυβέρνηση να προχωρά κοροϊδεύοντας» δήλωσε επαναλαμβάνοντας τη θέση της ΝΔ για την ανάγκη μείωσης των φόρων και μείωσης των δαπανών. Ο κ. Κουμουτσάκος διαβεβαίωσε πως δεν θα γίνει θα γίνει καμία απόλυση και προέταξε την ανάγκη να υπάρξουν άμεσα επενδύσεις.

Αναφερόμενος στα σενάρια των πρόωρων εκλογών, ο εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε πως δεν είναι καθόλου απίθανο η χώρα να οδηγηθεί στις κάλπες, τονίζοντας πως η Ελλάδα πηγαίνει κάθε μέρα από το κακό στο χειρότερο. Τέλος, δεν έκρυψε την ανησυχία του για τα εθνικά θέματα, τονίζοντας πως «η χώρα βρίσκεται σε βαθιά κρίση σε μια περιοχή σε κρίση».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις