Χρησίμευσε ως χώρος για το γάμο τους το 2014 και τους έδωσε κρύπτη μακριά από τις κάμερες γι ‘αυτούς και τα παιδιά τους. Αλλά, σύμφωνα με το UsWeekly.com, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν συμφωνήσει να χωρίσουν το οινοποιείο και το αμπέλι στη Νότια Γαλλία, δεδομένου του διαζυγίου.

Πηγές λένε ότι το Chateau Miraval »έχει αποτιμηθεί και πρόκειται να βγεί για πώληση οποιαδήποτε ημέρα.», αν και ο συνεργάτης οινοποιός των Μπρατζελίνα στην Προβηγκία, Marc Perrin, ανακοίνωσε αρχές του μήνα, ότι δεν πωλείται το οινοποιείο.

Το ακίνητο 1.200 στρεμμάτων αγοράστηκε από το εν διαστάσει -σήμερα- ζευγάρι για $ 60 εκατομμύρια το 2012. Το είχαν ήδη μισθωμένο από το 2008.

Στη δεκαετία του 1970, το Miraval ήταν το σπίτι του πιανίστα της τζαζ και συνθέτη Jaques Loussier, ο οποίος έχτισε εκεί ένα στούντιο ηχογράφησης. Έκτοτε, έχουν ηχογραφήσει μουσική εκεί μεγάλα ονόματα όπως οι Pink Floyd, ο Sting, οι Sade και οι Cranberries. Το ζευγάρι πρόσφατα ανακαίνισε το στούντιο ηχογράφησης, εξασφαλίζοντας ότι οι ίδιοι αλλά και οι φίλοι που θα τους επισκέπτονταν, θα μπορούν να κάνουν την παραγωγή και το post-production για διάφορες ταινίες.

Το κάστρο κοντά στο χωριό της Προβηγκίας, Correns, περιβάλλεται από δάση, ελαιώνες και μια λίμνη.

Πηγή: krasiagr.com

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις