Μια ομάδα παρουσιαστριών ειδήσεων από τον Καναδά δίνουν κάθε μέρα τη μάχη της ενημέρωσης βασιζόμενες κυριολεκτικά στη γυμνή αλήθεια.

Τα πανέμορφα κορίτσια είναι το dream team των Naked News, ενός καναδικού συνδρομητικού ιστότοπου που μεταδίδει, έξι μέρες την εβδομάδα, ένα πρόγραμμα από 25λεπτα δελτία ειδήσεων τα οποία εκφωνούν ολόγυμνες παρουσιάστριες.

Ο ιστότοπος που καυχιέται ότι διαθέτει το μόνο πρόγραμμα που «τα βγάζει όλα στη φόρα» παρουσιάζει καθημερινά αφιερώματα και συνεντεύξεις που διεξάγονται χωρίς το βάρος των ρούχων, ενώ οι όμορφες ρεπόρτερ του δεν διστάζουν να βγουν στους δρόμους, τόπλες (ρισκάροντας ακόμα και τη σύλληψη) για να πιάσουν τον… παλμό της επικαιρότητας.

Το τολμηρό site που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία διαθέτει πλέον οχτώ παρουσιάστριες αλλά κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους και guest stars, ώστε να μην βαριέται το κοινό.

Τα πιο «αποκαλυπτικά» ρεπορτάζ του συγκεντρώνουν εκατομμύρια views, ενώ η σελίδα του ιστότοπου στο Twitter έχει πλέον πάνω από 60.000 ακόλουθους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που τα Naked News προσπάθησαν να καλύψουν πριν μερικά χρόνια τις ανάγκες για ενημέρωση και του γυναικείου κοινού, τελικά η «ανδρική» έκδοση των γυμνών ειδήσεων διακόπηκε το 2007 λόγω… έλλειψης ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις