“Η χώρα δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση στους ξένους ότι δεν σέβεται τις συμφωνίες”, υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων -μετά το “παρών” της ΝΔ στη Βουλή- ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξηγεί ότι η ΝΔ άλλαξε στάση μετά τα γεγονότα που προέκυψαν με τον ESM και το Eurogroup και υποστηρίζει το με το “παρών” η ΝΔ είπε “ναι” στο επίδομα και “όχι” στον τυχοδιωκτισμό του κ. Τσίπρα.
Ερωτηθείς από το ΑΠΕ-ΜΠΕ για το περιστατικό στη Βουλή, με σκληρές εκφράσεις, μεταξύ του ίδιου και του κ. Πολάκη δηλώνει: “Ποιος στη θέση μου θα αντιμετώπιζε τέτοια επίθεση με ευγένεια;”. 
Κατά τα λοιπά, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία. Ωστόσο, δηλώνει ότι “ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να κυβερνήσει”. 
Υποστηρίζει δε ότι “ο Τσίπρας και ο κ. Τόμσεν οφείλουν να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν λύση”. 
Τέλος, στην ερώτηση “αν έκανε καλά ο κ. Τσίπρας και εξήγγειλε το επίδομα στους συνταξιούχους” απαντά ότι “μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι ο ίδιος παραβιάζει τη συμφωνία που ο ίδιος είχε υπογράψει το καλοκαίρι με την Ευρώπη“.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις