Αθώοι, λόγω αμφιβολιών, κρίθηκαν από το Δικαστήριο οι δύο που κατηγορούνται για βιασμό 28χρονης μητέρας, σε μία υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στην Κρήτη.

Την απαλλαγή και των δύο κατηγορουμένων πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, καθώς είπε πως κατά την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψαν οι αποδείξεις που θα οδηγούσαν στο ότι στοιχειοθετείται η κατηγορία του βιασμού.

Πρόκειται για την καταγγελία μίας γυναίκας, η οποία κατηγόρησε δύο άνδρες, μεταξύ των οποίων ο ένας φέρεται να ήταν συγγενικό της πρόσωπο, ότι τη βίασαν. Σε προηγούμενες φάσεις της δίκης, η αδερφή της 28χρονης είχε διαψεύσει τους ισχυρισμούς της, καθώς δεν επιβεβαίωσε τον βιασμό, ενώ την κατηγόρησε ότι προσπαθεί να της διαλύσει την οικογένεια.

Στην απολογία του, ο 31χρονος αρνήθηκε ότι βίασε την 28χρονη και υποστήριξε πως είχαν ερωτική σχέση και ότι κατήγγειλε βιασμό επειδή φοβήθηκε την αντίδραση του άνδρα της.

Το πρωί εκείνο, όπως είπε, του ζήτησε να βρεθούν για πέντε λεπτά. Πέρασε όμως ένας θείος του άνδρα της και τους είδε.

Η 28χρονη, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, τρομοκρατήθηκε και άρχισε να χτυπιέται από το φόβο της.

Αυτός την έπιασε με δύναμη από τα μπράτσα για να την ηρεμήσει και έτσι δημιουργήθηκαν οι μελανιές.

“Δεν περίμενα ότι θα έφθανε σε αυτό το σημείο. Κοίταξε μόνο την πάρτη της και μένα με άφησε ακάλυπτο. Πίστευα ότι θα πει την αλήθεια και θα παραδεχόταν πως είχαμε ερωτική σχέση. Είχαμε τότε διακόψει και εκείνη είχε τρελαθεί.”, είπε ο 31χρονος.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις